Det blir ingen Attention i Rotterdam 2021!

EBU har i dag kommet ut med en ny oppdatering rundt Eurovision Song Contest i 2021. Årets låter får ikke bli med.

Så blir det ingen Attention i 2021. EBU annonserte i dag at låtene som skulle være med i årets Eurovision Song Contest i Rotterdam ikke får bli med i Eurovision 2021 da EBU ønsker å gjøre et annet program med låtene som skulle delta i år.

EBU annonserte i dag at «EBU og deres medlemmer ønsker å se på alternative muligheter for et annet program som ikke blir en konkurranse. Dette for å forene og underholde publikum i Europa gjennom den vanskelige tiden vi er i».

Det ser derfor ut at EBU vil lage et alternativt program der man gir ære til årets låter. Programmet vil derfor mest sannsynlig bli sendt i de 41 landene som skulle være med i årets konkurranse.

Grunnen til at EBU ikke gir låtene som skulle være med i år muligheten til å bli med i 2021 er regelen om at låter som skal være med i Eurovision Song Contest ikke kan være gitt ut før september året før. Noe alle låtene i år er.

EBU gir kringkastingene mulighet til å bestemme om de ønsker å ha med sin utvalgte artist til neste år, eller velge en ny artist.

Det har blitt bestemt at noen av årets artister skal bli med i 2021, samt noen ikke blir med. Denne lista oppdateres jevnlig. Se hvem som blir med oss i 2021 her.

Så gjenstår det å se, får Ulrikke representere Norge i 2021? Hva synes du?

Del:
Relaterte artikler
Eurovision 2023
2022: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien