Ulrikke har takket nei til å delta i Melodi Grand Prix 2021!

Foto: Endre Fagervold / escNorge

Saken ble offentliggjort av NRK i dag og melder at Melodi Grand Prix holdes i 2021 og at delfinalene videreføres.

Vi er alle kjent med at årets Eurovision Song Contest er blitt avlyst på grunn av korona. EBU har også kommet med at årets vinnerlåter ikke får delta i 2021. Les mer om dette her.

Siden dette har vi sittet med mange spørsmål, spesielt om det blir en vanlig Melodi Grand Prix i 2021, eller om Ulrikke skulle delta for Norge i Eurovision. Nå har vi altså fått svaret.

NRK har besluttet at Melodi Grand Prix skal arrangeres med ti finalister, og med innledende delfinaler for å finne Norges representant i 2021.

Ulrikke Brandstorp har denne uken møtt ledelsen i Underholdningsavdelingen, som der redegjorde for NRKs planer for MGP neste år.

NRKs fungerende redaktør i NRK Underholdning sier at hun synes at årets konkurranse ble avlyst er leit for Ulrikke som har satset knallhardt foran årets MGP og Eurovision, men at alle er enige om at situasjonen verden er inne i ikke gir rom for store musikkonkurranser.

Ulrikke skal ha fått tilbud om å være med som finalist i neste års Melodi Grand Prix. Dette har hun takket nei til. Ulrikke kommer til å opptre «Attention» og en ny låt som mellomakt i Melodi Grand Prix 2021.

Derfor kan fansen nå belage seg på en ny sesong med Melodi Grand Prix, med nye delfinaler og en finale! Hva synes du om dette valget?

Enkelte land har allerede bekreftet at deres 2020-artist blir med videre til neste år, mens land som Sverige, Finland, Island og nå Norge har annonsert at de arrangerer nasjonale finaler som tidligere. Finn oversikten over hvem som skal delta i 2021 og ikke her.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien