Gir 81 millioner til Rotterdam 2021

Foto: ahoy.nl

Tidligere har det blitt kjent at det kreves 81 millioner norske kroner fra bystyret i Rotterdam for å arrangere Eurovision i 2021. Nå har flertallet stemt for at Rotterdam får den finansieringen byen trenger.

Rotterdam bystyre har stemt for at Rotterdam skal få 81 millioner kroner for å kunne arrangere Eurovision Song Contest i 2021. Byen har allerede brukt 181 millioner på Eurovison 2020, som ble avlyst 18. mars på grunn av koronaviruspandemien i Europa og resten av verden.

EBU ønsker å få et svar relativt kjapt for å kunne finne en annen vertsby om Rotterdam ikke skulle ha muligheten i 2021. Kringkastingsunionen har vært tydelig på at de ønsker å at Rotterdam skal være vertsby, men nå er det altså opp til Rotterdam selv å avgjøre om Eurovision forblir i byen eller om EBU må lete etter en annen vertsby.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien