30. april, 1. og 2. mai braker det løs!!

escnorge.no

Velkommen til escNorges alternative Eurovision-finale!

Dagen EBU gikk ut med nyheten om at Eurovision Song Contest 2020 ble avlyst grunnet Koronaviruset satt flere igjen med et stort tomrom. Flere hadde bestilt billetter til showene, booket hotell og lagt planer med sine kjære venner. Alt ble brått tatt fra oss og for flere blodfans ble det plutselig veldig lite å se frem til.

Det var midt i denne følelsen av tap og tomhet at Endre og Mandy fra team escNorge fikk den lysende ideen om at de måtte fortsette å feire de 41 bidragene som skulle ha reist til Rotterdam.
Vi kastet oss rundt og tok kontakt med flere artister i MGP-miljøet, og til vår store glede var de aller fleste interessert i å bidra! Etter noen dager med brainstorming fant vi ut at vi ble nødt til å ha tema for sendingene og selvfølgelig gjennomføre en avstemming.

På grunn av opphavsrettigheter til låter blir det ikke mulig å gjennomføre dette som en livesending, så avstemminger og innspilling har blitt gjort på forhånd, men resultatene avsløres ikke før vi ser sendingene sammen de tre kveldene. Endre og Mandy har tatt på seg oppdraget som programledere for showet.

Foto: Endre Fagervold/Mandy Pettersen escnorge.no

Torsdag 30. april går semifinale 1 av stabelen kl. 19:00. I tillegg til å finne de 10 landene som skal videre til finalen vil semifinalen også være en hyllest til kongen av MGP, nemlig Jahn Teigen.

Fredag 1. mai kl. 19:00 vil semifinale 2 sendes. Vi skal finne de siste 10 finalistene, og i tillegg vil vi feire at MGP fyller 60 år i år.

Lørdag 2. mai kl. 19:00 er det duket for den store finalen, der vår vinner for året skal kåres. Tema for kvelden blir norske Eurovision-bidrag og vinnere.

Hvordan kan man se på?
I Facebook-arrangementet escNorges alternative Eurovision-finale vil vi legge ut lenke til de tre sendingene som vi skal se på nettstedet Watch2gether.com. Går man inn på lenken vil man få opp en chat og en skjerm der vi kan se på sendingene sammen, mens vi skriver og kommenterer underveis.

Vi lover at det blir glitter, paljetter, finstas og topp stemning! Vi gleder oss til å feire sammen med dere!

https://youtu.be/ElwLMjjMZ-o
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien