Slik blir MGP 2021

MGP-sjef Stig Karlsen sier det blir noen endringer i MGP2022. Stedet er for finalen er nå også klart. Foto: Mandy Pettersen / escnorge.no

MGP-sjef Stig Karlsen lover «stort og heftig, nært og emosjonelt» MGP i 2021. I dag kan vi i escNorge fortelle datoene. Stedet for finalen. Og rammene.

I en tid med mangel på begivenheter som samler det norske folk til store fellesopplevelser, blir MGP 2021 tidenes viktigste. Vi skal samle hele landet til en stor musikalsk folkefest.

Det sier MGP-sjefen Stig Karlsen.

Nyhetene om neste års MGP ble presentert i en livesending i Facebook-gruppa «Tangens Grand Prix Boble» nå i kveld.

Det blir fem delfinaler også i 2021. Den første delfinalen sparker i gang sesongen 16.januar. Fem uker senere skal Norges bidrag til finalen i Eurovision 22.mai fra Rotterdam kåres.

Både delfinalene og finalene blir sendt fra H3 arena på Fornebu.

Vi river veggen mellom to studioer på H3 arena i Bærum, og kaster ut både «Skal vi danse» og «Idol», for å lage en dobbelt så stor MGP-arena.

Mange er sikkert spent på om det blir publikum under sendingene. SVT har bestemt for å avvikle hele «Melodifestivalen» uten publikum i år. Hvis ikke noe helt spesielt skjer, så åpner Stig Karlsen for noe publikum i de norske delfinalene og finalen.

Det blir naturligvis færre mennesker samlet fysisk, men vi tar grep for å ta inn hele landet underveis. Det blir en annerledes MGP-sesong, men vi gjør ingen ting halvveis.

Han lover at det også i år vil bli forskjell på delfinaler og finale, selv om de sendes fra det samme stedet.

Det vil merkes at finale er finale. Vi kommer til å «trykke på noen flere knapper» den kvelden.

escNorge kjenner foreløpig ikke til noen artister eller låter som er bekreftet. Men vi har grunn til å tro at Kevin Haugan er en av neste års artister.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien