Ulrikke og Trygve Skaug skaper julemagi

Foto: Stillbilde fra musikkvideoen til «Nyttårsnatt»

6. november slipper Ulrikke og Trygve Skaug låten «Nyttårsnatt». Duetten er den første singelen fra julealbumet til Brandstorp, «Spend Christmas with Me», som kommer den 20. november.

2020 har vært et langt og tungt løp for veldig mange. Sangen handler om å stoppe opp på vei inn i det nye året og drømme om at ting skal få bli annerledes i 2021, sier Trygve Skaug.

Da årets Eurovision ble avlyst bestemte Ulrikke seg for å bruke den neste måneden til å jobbe mot nye drømmer, og tok fatt på andre prosjekter. MGP-vinneren tok med seg pianisten sin, Christian Stähler, opp på familiehytta på Haglebu og der begynte de arbeidet med hennes første album. Da melodien til «Nyttårsnatt» var ferdig møtte de på noen utfordringer med teksten. Etter flere forsøk på å få det til å løsne tok de ydmykt kontakt med den folkekjære artisten Trygve Skaug, og sendte låten til han. Før de visste ordet av det hadde han skrevet magi.

Da kunne jeg ikke annet enn å spørre om jeg kunne få den æren av å synge låta sammen med han. Heldigvis sa han ja!

I pressemeldingen står det:
Singelen er starten på favoritt-tiden av året for Ulrikke, nemlig jul. Det blir en ekstra spesiell jul i år for Ulrikke med coronasitasjonen man står i, men samtidig en spennende jul med slipp av Ulrikkes første studioalbum som har en miks av kjente og kjære julelåter, og splitter nye låter. Julealbumet blir etterfulgt av en rekke julekonserter, samt flere TV-opptredener av låtene.

Spend Christmas With Me er det første albumet til Ulrikke.

Dette er jo det jeg gleder meg mest til gjennom hele året: JULA!
Jeg syns det er så stas å få lov til å spre litt juleglede hvert år, og jeg tror kanskje folk trenger det litt ekstra i år. Selv om det blir med litt færre folk i kirkene, og litt mer avstand, så håper jeg at jeg og bandet mitt skal klare å skape en varm og inkluderende stemning på årets julekonserter.

Det er fremdeles mulig å sikre seg billetter til Ulrikkes julekonserter i Oslo og Sarpsborg. Billettene selges her.

Koselig julestemning foran peisen, med Ulrikke og hunden Onyx.
Foto: Oskar Nordberg
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien