Raylee er oddsfavoritt

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK
Foto: Julia Marie Naglestad / NRK

Forrige uke traff ikke oddsen på vinneren. Jorn og Stina Talling var oddsens favoritt, men av disse to var et kun Stina som kom seg til gullduell. Der var det Blåsemafian med «Let Loose» som gikk av med seieren til slutt. Oddsen anslo at sannsynligheten for at det skulle skje til bare 16 %. I lørdagens delfinale er det ikke to som skiller seg ut, men én.

I følge et snitt av oddsen fra flere spillselskaper skriver Eurovisionworld at det er 57 % sjanse for at Raylee går seirende ut på lørdag. Hun vil da i så fall få en finaleplass med 80-tallslåta «Hero».

På andreplass finner vi Maria Solheim med låta «Nordlyset». En norsk, visepreget sang om å lengte og søke hjem. Her kan du se en video med bilder fra skapelsesprosessen rundt «Nordlyset».

Daniel Owens «Psycho» gis 14 % sannsynlighet for seier, mens Ketil Stokkan og hans «My Life is OK» ligger på 11 %.

Også hos de fleste større Eurovision-nettsider i utlandet er det Raylee som får de beste attestene. Her er William fra Wiwibloggs sin reaksjon:

Og her er Matt fra escYOUnited:

På lørdag får vi fasiten på om odds og synsere får mer rett denne gangen. De fleste ser ut til å være enige om at sceneframføringen er avgjørende for den endelige plasseringen.

Del:
Relaterte artikler