Her er vertene til Dansk Melodi Grand prix 2021

Martin Brygmann og Tina Müller. Foto: Betina Garcia © Dr

I går ble programvertene for årets danske nasjonale finale offentliggjort av DR. Valget har falt på de rutinerte programlederne Tina Müller og Martin Brygmann. Ingen av dem har imidlertid ledet DMGP tidligere. Begge programlederne oppgir at de har mange og gode minner fra den nasjonale sangkonkurransen som de har fulgt helt siden sin barndom. De lover en real folkefest for danskene til tross for at sendingen på grunn av koronapandemien vil være fra et tv-studio uten publikum. I Danmark har de gått for et live femtenmanns orkester i år som vil bidra til god stemning likevel. Hvilke åtte artister som skal konkurrere i Dansk Melodi Grand Prix lørdag 6.mars vil bli offentliggjort onsdag den 10.februar.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien