VICTORIAs «Imaginary Friend» er ute

Foto: Lora Musheva

«Imaginary Friend» er den første låten fra VICTORIAs kommende debut-EP, og den andre potensielle Eurovision-låten for Bulgaria.

VICTORIA sier selv i en pressemelding at denne låten setter stemningen for hele EP’en, som har fått navnet «a little dramatic». Det er heller ikke tilfeldig at den slippes akkurat i dag, på valentinsdagen.

-Alle kan relatere til denne historien fordi vi alle har opplevd noe som dette. Å elske noen av hele ditt hjerte betyr ikke alltid at de vil elske deg tilbake. Noen ganger er kjærligheten ubesvart og du må bare gå videre i livet ditt. Prosessen med å gå videre vil bli fortalt i en annen sang fra albumet. Historiene i «a little dramatic» hører godt sammen og jeg er sikker på at når vi har presentert alle låtene, så vil bitene i puslespillet falle på plass.

Lytt her:

«Imaginary Friend» er skrevet av VICTORIA selv i samarbeid med Cornelia Wiebols og Irma Eriksson Wadström, og er produsert av Cornelia Wiebols og Oliver Björkvall. Låten ble skrevet på en låtskrivercamp sommeren 2019.

Fra tidligere er også «UGLY CRY» ute. Lytt til den HER.

Den neste låten fra albumet, «Dive Into Unknown», slippes i morgen kveld.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien