«Embers» for Storbritannia

Foto: BBC/Ray Burmiston / Eurovision.tv

James Newman har sluppet låten han skal fremføre i Rotterdam, etter å ha blitt annonsert som Storbritannias representant i februar.

Låten ble først vist fram på BBC Radio 2 i dag, og er ganske annerledes fra fjorårets «My Last Breath». «Embers» er en optimistisk låt med mye tempo, og kan minne om mye av dagens danse- og listepop. Det er en enkel låt å både synge og danse til, og er definitivt en festlåt.

Mange har blant annet sammenliknet låten med den britiske DJen Sigala sin «Came Here For Love». Dette er ikke tilfeldig, for James Newman har lang erfaring med slike typer låter. Han har blant annet vært med å skrive «Blame» av Calvin Harris, og «Waiting All Night» av Rudimental, låter som begge ble store radiohitter. Nå stiller han altså med en låt fra sitt eget kompetansefelt.

Det er ingen tvil om at denne låten kan lage fest i Rotterdam! Hva syns du om låten? Kan den gi Storbritannia en etterlengtet plass på venstre side av resultatlisten?

Del:
Relaterte artikler