VICTORIA skal synge «Growing Up Is Getting Old»

Foto: Lora Musheva

Bulgarias VICTORIA har avslørt hvilken låt hun skal ta med seg til Rotterdam. 

Offentliggjøringen skjedde etter en konsert Victoria holdt i kveld som kunne følges live via YouTube-kanalen hennes. Her fremførte hun alle låtene fra sin ferske debut-EP og som har vært aktuelle for Eurovision, samt tidligere hits som «Tears Getting Sober» og «Alright». 

Den siste måneden har musikkfans over hele verden kunnet si sin mening om låtene via en nyåpnet nettplattform. Fokusgrupper innenfor musikk og TV samt Eurovision-eksperter har også bidratt med innspill. 

Låtene det stod mellom var «Imaginary Friend», «Growing Up Is Getting Old», «Dive into Unknown», «Phantom Pain», «The Funeral Song» og «Ugly Cry».   

Victoria fortalte i live-streamen i kveld at det var to låter som hadde fått mest støtte fra seerne og ekspertene, og det var «Imaginary Friend» og «Growing Up Is Getting Old». Valget falt altså på sistnevnte, men det var ikke en lett avgjørelse.

-Det var en veldig vanskelig avgjørelse. Jeg er glad for at BNT (den bulgarske kringkasteren) og teamet mitt var helt enige. Deres (fansens) tilbakemeldinger om låtene hjalp oss veldig. Innspillene fra musikk- og TV-eksperter fra hele Europa hjalp oss også. For meg var kanskje det vanskeligste å velge en av mine seks sanger. Hver og en av dem er veldig spesielle for meg. Men da vi måtte velge mellom de to låtene som hadde fått mest stemmer fra seerne og ekspertene, visste jeg hvilken låt jeg ville synge av hele mitt hjerte og min sjel på scenen i Rotterdam.»

Låten har blitt justert noe siden sist, og en ny musikkvideo har den også fått. Victoria har skrevet den sammen med de svenske låtskriverne Maya Nalani, Helena Larsson og Oliver Björkvall.

Lytt til låten og se den nye videoen nedenfor!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien