Eurovision Home Concerts er tilbake som en del av online-satsingen.

Foto: CLEVER ° FRANKE

Da Eurovision Song Contest ble avlyst i fjor, satt det mange skuffede fans rundtomkring i Europa. Som ett plaster på såret, ble det arrangert digitale konserter fra blant annet hjemmene og studioene til fjorårets artister. Dette ble det satt stor pris på og Eurovision Home Concerts ble en suksess.

I år er disse konsertene tilbake, om enn i en litt annen form. De vil fortsatt foregå på ESCs sosiale medieplattformer, men en artist om gangen. Det vil også variere fra konserter til Q&A’s. Følg med!

Enn så lenge er disse artistene bekreftet, men det er stadig fler som blir med:

?? 8 April: VICTORIA LIVE Q&A (ESC TikTok) 20:00 CEST
?? 11 April: Destiny Q&A (ESC Instagram) 20:00 CEST
?? 13 April: Music First: Vincent Bueno (ESC YouTube)
?? 15 April: The Black Mamba Home Concert (ESC Instagram) 20:00 CEST
?? 23 April: Go_A Home Concert (ESC Instagram) 20:00 CEST

?? 2 May: Gjon’s Tears (ESC Instagram)

Her er en av episodene fra fjorårets Eurovision Home Concerts. I denne episoden er vår egen Ulrikke med. Det er også Lesley Roy, Hurricane, Uku Suviste, og Jeangu Macrooy som vi også ser igjen i år. Alexander Rybak dukker også opp.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien