Videointervju med Ukraina! Bli kjent med Go_A, og få en opplæring i hvordan man synger som Go_A!

Foto: Oleksander Vansovych

Vi i ESC Norge har vært så heldige å få et digitalt intervju med Ukrainske Go_A som skal representere Ukraina i Rotterdam!

Ukrainske Go_A vant den ukrainske nasjonale finalen av Vidbir i 2020 med låta «Solovey». Etter å vinne konkurransen fikk de muligheten til å representere landet i det som skulle vært fjorårets Eurovision Song Contest. På grunn av Covid-19 ble konkurransen avlyst, men Go_A var en av de heldige som fikk representere landet sitt også i år. Denne gangen med låta «SHUM».

Årets låt ble valgt av en ekspertjury der de skulle velge mellom tre låter.

Go_A snakket blant annet om bakgrunnen deres, hvordan det siste året har vært, historien bak «SHUM», hvordan de ønsker å nå gjennom med musikken sin, hvem de kunne tenkt å samarbeide med i årets Eurovision-felt og vi fikk en liten privat konsert med Katheryna som viser oss hvordan hun synger på sin egen måte.

Se vårt digitale intervju med GO_A her:


Her kan du se og høre «SHUM»:

Vi takker Go_A for en skikkelig hyggelig prat! Vi ønsker dere masse lykke til i Rotterdam!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien