Hør artistenes alternative versjoner her!

Foto: Carlton Agius

Flere av årets artister i Eurovision har slupper alternative versjoner av deres bidrag. Her kan dere høre på versjonene som er slupper til nå!

Det ser ut som at det har blitt en ny trend å slippe alternative versjoner av sine bidrag i Eurovision. Her har de lyst til å vise bidraget sitt på en måte enn Eurovision-versjonen.

Lytt til versjonene her, hvilken alternativ versjon liker du best?

Albania: Anxhela Peristeri – «Karma» – akustisk versjon

Anxhela Peristeri vant den albanske nasjonale utvelgelsen Festivali i Këngës i desember. I Rotterdam vil hun delta med låta «Karma». Anxhela ligger på en 38. plass på oddsen, men mange liker låta. Kan hun klare å komme til finalen?

Anxhela Peristeris akustiske versjon av «Karma»

Aserbajdsjan: Efendi – «Mata Hari» – roligere versjon

Efendi er en av artistene som får en ny mulighet til å representere landet sitt i Eurovision. Hun ble valgt internt i fjor der hun skulle delta med låta «Cleopatra». Siden Eurovision ikke ble noe av fikk hun representere landet sitt i år med låta «Mata Hari». Her viser hun en mer nedstrippet versjon av låta. Efendi ligger på en 18. plass på oddsen.

Efendis roligere versjon av «Mata Hari»

Belgia: Hooverphonic – «The Wrong Place» – akustisk versjon

Hooverphonic er et kjent band for mange etter å ha holdt på i mange år. De skulle delta i fjor for Belgia, men fikk sjansen på ny i år for landet. Siden sist har de byttet vokalist, da Geike Arnaert tok over som vokalist etter Luca Cruysberghs. Hooverphonic ligger på en 19. plass på oddsen.

Hooverphonics akustiske versjon av «The Wrong Place»
Sjekk ut vårt intervju med Hooverphonic!

Bulgaria: Victoria – «Growing Up is Getting Old» – akustisk versjon

Victoria skulle delta i fjor etter å ha blitt valgt internt for Bulgaria. I fjor var hun en av favorittene med låta «Tears Are Getting Sober». I år deltar hun med låta «Growing Up is Getting Old». Victoria ligger på en 5. plass på oddsen. Klarer hun å målbinde folket i år?

VICTORIAs akustiske versjon av «Growing Up is Getting Old»

Frankrike: Barbara Pravi – «Voilà» – akustisk versjon

Barbara Pravi vant den franske nasjonale utvelgelsen France: C’est vous qui dèzides i januar. Etter dette har hun blitt en av storfavorittene i år med låta «Voilà». Barbara Pravi vant også i årets Junior Eurovision Song Contest med å ha skrevet vinnerlåta J’imagine. Kan hun vinne Eurovision Song Contest også? Barbara Pravi ligger på en 2. plass på oddsen.

Barbara Pravis akustiske versjon av «Voilà»
Sjekk ut vårt intervju med Barbara Pravi!

Kroatia: Albina – «Tick-Tock» – Storband-versjon

Albina vant den kroatiske nasjonale finalen av Dora 2021. Hun skal delta i årets Eurovision Song Contest med låta Tick-Tock. Albina ligger nå på en 21. plass på oddsen.

Albinas storband-versjon av «Tick-Tock»
Sjekk ut vår hilsen fra Albina her!

Latvia: Samanta Tina – «The Moon is Rising» – akustisk versjon

Samanta Tina vant i fjor den latviske nasjonale utvelgelsen med låta «Still Breathing». Hun var en av de første artistene som fikk vite at hun skulle få sjansen på ny i 2021. Denne gang skal hun delta med låta «The Moon is Rising». I intervju med oss fortalte hun at musikkvideoen hennes har ført til at konservative latviere har hatt lyst til å fjerne Samantas mulighet til å delta i Eurovision. Mer kan du se i vårt intervju under. Samanta Tina ligger på en 32. plass på oddsen.

Samanta Tinas akustiske versjon av «The Moon is Rising»
Sjekk ut vårt intervju med Samanta Tina her!

Malta: Destiny – «Je Me Casse» – symfoniversjon

Destiny fra Malta ble valgt til å delta for landet i fjorårets Eurovision. Her skulle hun delta med låta «All of My Love». Hun var en av favorittene i fjor, og i år topper hun oddsen. Destiny har vunnet Junior Eurovision Song Contest. Kan hun bli den aller første som vinner både Junior Eurovision Song Contest og Eurovision Song Contest som artist? Destiny ligger på en 1. plass på oddsen.

Destinys symfoniversjon av «Je Me Casse»

Portugal: The Black Mamba – «Love is On My Side» – akustisk versjon

The Black Mamba vant den nasjonale finalen av Festival da Cancao. Etter en jevn finale der The Black Mamba og Carolina Deslandes fikk like mange poeng vant de på seerstemmer. The Black Mamba ligger på en 24. plass på oddsen.

The Black Mambas akustiske versjon av «Love is On My Side»
Sjekk ut vårt intervju med The Black Mamba her!

Slovenia: Ana Soklic – «Amen» – Acapella versjon

Ana Soklic vant den slovenske nasjonale finalen EMA 2020 i fjor. Da med låta «Voda». Hun var en av de heldige som fikk muligheten til å delta for landet sitt igjen i år, denne gang med låta «Amen». Ana Soklic ligger på en 36. plass på oddsen.

Ana Soklic acapella versjon av «Amen»

Serbia: Hurricane – «Loco Loco» – akustisk versjon

Hurricane vant den serbiske nasjonale finalen av Beovizija 2020 med låta «Hasta La Vista». De har fått muligheten til å delta for Serbia igjen i år med låta «Loco Loco». Hurricane ligger på en 22. plass på oddsen.

Hurricanes akustiske versjon av «Loco Loco»

Sverige: Tusse – «Voices» – akustisk versjon

Tusse vant årets Melodifestivalen i Sverige. Både juryen og folket var enstemmige om å la han representere Sverige i årets Eurovision Song Contest med låta «Voices». Tusse ligger på en 7. plass på oddsen.

Tusses akustiske versjon av Voices
Sjekk ut vårt intervju med Tusse her!

Tsjekkia: Benny Cristo – «omaga» – full band-versjon

Benny Cristo vant den tsjekkiske nasjonale utvelgelsen Eurovision Song CZ i 2020. Han er også en av de heldige som har fått lov til å representere landet sitt igjen. I år skal han delta med låta «omaga». Benny Cristo ligger på en 33. plass på oddsen.

Benny Cristos full band-versjon
Sjekk ut vårt intervju med Benny Cristo her!

Tyskland: Jendrik – «I Don’t Feel Hate» – akustisk vs burlesque-versjon

Jendrik ble i år valgt internt i Tyskland for å representere landet i årets Eurovision. Her skal han delta med låta «I Don’t Feel Hate» i Rotterdam. Med en spenstig låt og morsomme kostymer vil det bli veldig spennende å se hvordan dette vil gjøre det den 22. mai. Jendrik ligger på en 29. plass på oddsen.

Jendriks akustisk vs burlesque-versjon
Sjekk ut vårt intervju med Jendrik her!

Vi kommer med oppdateringer om vi finner flere versjoner av de andre låtene! Hvilken versjon liker du best?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien