Videointervju, Tsjekkia. Benny Cristo i ett nøtteskall.

Foto: Pavla Hartmanova

Ikke gå glipp av dette sjarmerende og morsomme intervjuet, med Tsjekkias representant, Benny Cristo.

Her forteller han engasjert om hvordan «Omaga» ble til, hva som ligger bak det å gjenskape de ikoniske filmscenene i musikkvideoen, om hvordan det siste året har vært og om seg selv i ett nøtteskall.

Hør hvordan han full av energi, plutselig oppdager definisjonen på underdog, og hvorfor han ikke vil fortelle noe om planene for sceneshowet i Rotterdam.

Benny, heter egentlig Ben Christovavo, men valgte å bruke en kortere versjon av navnet sitt, da han skulle delta i Eurovision Song Contest 2020 med låten «Kemama». Som alle kjenner til, ble konkurransen i fjor avlyst, og Benny er glad for at han har fått muligheten til å delta i 2021.

Valget falt på låten med tittelen «Omaga» som er en variant av forkortelsen OMG. Låten er rett og slett en invitasjon til å chille, i følge sangeren selv.

Benny, som startet sin karriere i 2009, da han var en av finalistene i talentshowet, Česko Slovenská SuperStar er en utrolig positiv, dyktig og allsidig artist. Han er en mester i brasiliansk jiu-jitsu, regnes som ett tennis-ess og er en dyktig snowboarder. Han er veganer og aktivist for dyrs rettigheter. Han har i sin 12-årige karriere gitt ut 3 studioalbum, 23 singler, og har deltatt på mange store konserter og show i hjemlandet.

Tsjekkia er tredje låt ut i den andre delfinalen, den 20. mai, og Benny håper selvsagt på å komme til finalen, som finner sted den 22.mai.

Sjekk ut årets morsomste intervju her:

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien