Rotterdam: Første dag med prøver er ferdig.

Foto: NPO/NOS/AVROTROS NATHAN REINDS / eurovision.tv

Nå er Eurovision Song Contest 2021 i gang! I dag har de første artistene stått på scenen i Rotterdam Ahoy. Landene som har hatt sine første prøver i dag er Litauen, Slovenia, Russland, Sverige, Australia, Nord-Makedonia og Irland.

Det har vært en dag med prøver som har gått ganske bra, men Irland slet litt med teknikken. Derfor fikk Lesley Roy bare tid til to gjennomkjøringer av nummeret sitt.

Litauen brukte mange av de samme elementene de brukte i den nasjonale finalen, mens Slovenias nummer var en iscenesettelse av videoen med litt annerledes farger og lys. Russland overrasket med en stor kjole som hun hoppet ut av, og Sverige hadde glammet opp antrekket til Tusse betraktelig. Australia ble presentert med en video som viser klipp fra «live on tape» innspillingen, siden Montaigne ikke kommer til Rotterdam for å delta. Vasil fra Nord-Makedonia stod alene på scenen med masse lyseffekter, mens Irlands nummer var ganske intrikat med masse detaljer.

Vi har fulgt dagens prøver her.

Her kan du se klipp fra dagens prøver:

LITAUEN: The Roop – Discoteque

SLOVENIA: Ana Soklič – Amen

RUSSLAND: Manizha – Russian Woman

SVERIGE: Tusse – Voices

AUSTRALIA: Montaigne – Technicolour.

NORD-MAKEDONIA: Vasil – Here I Stand

IRLAND: Lesley Roy – Maps

Hva synes du om dagens prøver? Del det gjerne med oss i kommentarfeltet vårt på Facebook- Og følg oss på livestream fra prøvene i morgen!

Del:
Relaterte artikler