Malta: Intervju med Destiny – Kan bli historisk!

Foto: Dunskie Borg

Vi har vært så heldige å få snakke med en av forhåndsfavorittene til årets Eurovision Song Contest i Rotterdam. Sjekk ut vårt digitale intervju med Destiny fra Malta her!

Destiny ble valgt til å representere Malta i fjorårets Eurovision Song Contest med låta «All of My Love» etter å ha vunnet den maltesiske utgaven av X-Factor. Hun ble valgt internt til å representere landet igjen i år etter fjorårets avlysning, i år deltar hun med låta «Je Me Casse».

Destiny kan bli historisk i Eurovision-sammenheng. I 2015 vant hun Junior Eurovision Song Contest med låta «Not my Soul». Vinner hun Eurovision i år kan hun bli den aller første som har vunnet både Eurovision Song Contest og Junior Eurovision Song Contest! Hun kan også bli den aller første som tar hele Eurovision med seg til Malta.

Se vårt digitale intervju med Destiny her:

Her kan du se og høre «Je Me Casse»:

Vi takker Destiny for en skikkelig hyggelig prat! Vi ønsker deg masse lykke til i Rotterdam!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien