Europas reaksjoner på TIX sin første prøve

Foto: EBU / THOMAS HANSES

I går kl. 10:40 gikk den norske representanten på scenen ikledd sine hvite vinger, den hvite pelsen, et hvitt pannebånd og sølvklær drysset med Swarofski-krystaller for å gjennomføre sine første sceneprøver i Ahoy, Rotterdam. Det var tidlig på morgenen, men nordmannen virket energisk og klar for sitt oppdrag.

Den akkrediterte pressen og fanpressen fikk se live opptak fra arenaen av TIX sine tre gjennomkjøringer på scenen, og flere har i etterkant lagt ut videoer med hva de syns om de første gjennomkjøringene. Vi har samlet noen av reaksjonene deres her:

Wiwibloggs:

ESCunited:

Eurovoxx:

Alesia Michelle:

TheDouzepointe:

ESC Fan TV:

Etter gårsdagens prøver begynte det å skje små endringer i oddsen til Norge. Ingen dramatiske endringer, men Norge ligger nå med 70% sjanse for å ta seg videre fra 1. semifinale, og har ramlet ned til en 12. plass totalt på oddsen blant alle årets låter. Derfor ser det fremdeles ut til at vi har en sjanse til å nå finalen før prøvene til den 2. semfinalen setter i gang i dag.

TIX og Norge sine neste prøver er på onsdag 12. mai kl 14:20-14:40, og vi i ESC Norge vil selvfølgelig følge med og dele våre inntrykk live mens de skjer i arenaen i Rotterdam.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien