KEiiNO har sluppet «Summer Of My Life»

Foto: Stian Werme / KEiiNO

KEiiNO hadde stor suksess etter å ha vunnet publikumsstemmene i Eurovision Song Contest 2019. Nå er de ute med det de håper blir årets sommerhit.

Sommeren 2019 var den siste der vi kunne reise rundt i verden, klemme og danse sammen. Låta «Summer Of My Life» tar oss tilbake til 2019 og KEiiNOs favorittby Berlin.

Vil tilbake til Berlin

I en pressemelding forklarer Tom at de gleder seg til å kunne dra tilbake til Berlin, et sted der mange av KEiiNOs låter er skrevet. Der er også der gruppens produsent holder til.

– Vi elsker steder hvor alle typer mennesker møtes og omgås, og hele «kle deg slik du vil, gjør hva du vil»-mentaliteten i Berlin er så deilig og frigjørende, forteller Tom Hugo. 

«Summer Of My Life» har Fred, Tom og Alexandra skrevet sammen med Alexander Olsson. Låten er produsert av Kent og Cato Sundberg fra Rat City og Donkeyboy. De to gutta står blant annet bak fjorårets sommerhit, «Somebody» av Dagny. Kan dette bli den nye sommerhiten man spiller i bilen på tur gjennom Norge i sommer?

– Perfekt til road trip

– Vi håper folk kommer til å spille «Summer of My Life» for full guffe denne sommeren, uansett hvor enn man skal feriere. Forhåpentligvis vil sangen bringe frem minner fra alt det gøy som var, og alt det morsomme som kommer i tiden fremover. Spør du meg så er dette den perfekte låta til en solfylt road trip, forteller Alexandra med et glimt i øyet. 

Men det stopper ikke der. KEiiNO planlegger nemlig en norgesturné fra juni, hvor de skal besøke 15 forskjellige steder. Det vil fortsatt være begrensninger på antall personer i publikum.

Konsert for alle

– Vi gleder oss så mye til å kunne spille store konserter foran et fullsatt publikum igjen, men frem til da så skal vi kose oss med mindre og mer intime show. Barn og unge har fått livene påvirket i veldig stor grad det siste året, så derfor har vi valgt å ha konsertene denne turnéen åpen for alle aldre, så alle kan få være med på festen, forteller Fred Buljo. 

Siden de vant publikumsstemmene i Eurovision 2019 har «Spirit in the Sky» blitt strømmet over 35 millioner ganger. Årets MGP-bidrag, «Monument», nærmer seg 6 millioner avspillinger.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien