TIX har sluppet «Engel, ikke dra»

Foto: Julia Marie Naglestad/NRK

Ved midnatt slapp TIX sin nyeste låt, som heter «Engel, ikke dra».

Tidligere i uken avslørte TIX at han kom til å slippe «Engel, ikke dra» i natt. Nå er låten ute! «Engel, ikke dra» handler om Aurora Buerskog, en av TIX’ største fans som gikk bort før de fikk møttes.

Gir bort overskuddet

– Det er nå to år siden jeg begynte på denne låten, men nå vil jeg endelig utgi den for å gjøre den tilgjengelig til alle de som kanskje trenger den og forhåpentligvis kan finne trøst i den, sier Andreas i en pressemelding.

Før Aurora gikk bort fikk hun mulighet til å dra på påsketur til Haukeliseter en siste gang, og overskuddet fra «Engel, ikke dra» skal bidra til fremtidige prosjekter i Ønsketransporten.

– Aurora var opptatt av at man skulle se lyset i hverdagen. Et av hennes siste ønsker var å få oppleve påskefjellet igjen, og det ønsket oppfylte Ønsketransporten. Derfor har jeg valgt å donere overskuddet fra låten jeg skrev om henne til denne organisasjonen, med håp om at de kan oppfylle flere drømmer i fremtiden, sier Andreas.

Ønsketransporten er en organisasjon som hjelper mennesker med økt livskvalitet og livsglede når de er i en sårbar situasjon, og hvor det ikke finnes tilbud fra det offentlige.

HAIK-episode med TIX

TIX deltar også i NRK-programmet HAIK, som du kan se her.

Får du ikke nok av TIX? Her kan du lese mer om andre prøve i Rotterdam samt referat fra pressekonferansen. Og sjekk bildene!

Tidligere i uken lagde BÆRMUDA en flott hyllest til «Fallen Angel», som du kan sjekke ut her.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien