Oddsen: Hvordan går det med TIX på oddsen dagen før dagen?

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

I morgen braker det løs med semifinale 1 fra Rotterdam. TIX og Norge er med i semifinalen og skal kjempe om de 10 plassene som skal få delta i lørdagens finale av Eurovision Song Contest! Hvem vil gå videre i morgen?

I de siste dagene har mange låter både klatret og falt på oddsen. Noen av favorittene har vist hvorfor de akkurat er favoritter, mens noen har skuffet eller aldri klart og overbevist.

På toppen har det skjedd en liten endring der Italia nå leder oddsen med hele 23% sjanse og vinne konkurransen. De stiller med låta «Zitti e buoni». De leder fremfor Frankrike og Barbara Pravi’s «Voilà» som har spådd å ha en 19% sjanse å ta med seg seieren på. Destiny fra Malta ligger på en tredjeplass med låta «Je Me Casse» med en 12% sjanse å vinne konkurransen.

Samtidig er det mange svingninger som vil komme i løpet av ukene, og vi vil holde deg oppdatert!

Hvordan går det med TIX?

På oddsen ligger TIX nå i skrivende stund på en 15. plass på oddsen. På oddsen for å komme seg videre til finalen er han spådd en 8. plass med 69% sjanse å gå videre på. Med seg til finalen er det spådd at Malta, Kypros, Ukraina, Litauen, Russland, Sverige, Kroatia, Aserbajdsjan og Romania kommer til å kvalifisere seg. Dog ser det ut som at det blir en kamp der Israel og Belgia har blitt med i om de to siste plassene.

Hvilke 10 tror du går videre i morgen?

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien