TIX har hatt generalprøve før første semi

Foto: EBU / ANDRES PUTTING

TIX har nå gjennomført sin generalprøve til første semifinale.

Kl. 15 i dag gikk artistene som skal delta i den første semifinalen på scenen i Rotterdam Ahoy for å ha generalprøve. I kveld kl. 21 blir det en ny runde. Det er da juryene skal stemme, og 50 prosent av resultatet avgjøres. Verken generalprøven eller juryprøven kringkastes til publikum. Hele sendingen bærer preg av en tam lyd, eller kanskje underlig miks.

Vi som har sett prøvene har dette å si om TIX sin opptreden i dag: Trygg og grei gjennomgang hvor han muligens holdt litt tilbake vokalt. Søtt postkort der vi i også får se Norges for tidens mest kjente katt.

Vil du lese mer om hvordan nummeret til TIX blir? Sjekk ut artikkelen vår fra andre sceneprøve, der vi gir deg full oppdatering på sceneshow og bilder!

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien