Freaky trip to Rotterdam – the end

Foto: EBU / THOMAS HANSES

Helt siden Eurovision song contest ble avlyst i 2020 har artisten som skulle få representere San Marino, Senhit, jobbet som en heltinne med sine egne versjoner av gamle vinnerlåter og andre låter fra Eurovision. I natt kom den siste videoen i rekken.

Gjennom reisen hun har kalt Freaky trip to Rotterdam har vi fått nye versjoner av bl.a Waterloo med ABBA , Nederlands andre seier fra 1975 Ding a Dong, og vinneren fra 2018, Toy med Netta fra Israel. Den siste videoen er en oppsummering av veien frem til Rotterdam, møtet og opptreden med Flo Rida og masse back stage materiale med opplevelser fra oppholdet i Rotterdam.

Om opplevelsen selv, sier Senhit; Jeg levde drømmen min. Jeg klarte det nok en gang. Denne gangen tok det to år med hardt og lidenskapelig arbeid, men til slutt ble det fantastisk. Min freaky tur til Rotterdam er offisielt over …
Vi møtes alle i min neste drøm.
Kommer veldig snart.

Det er også laget en egen nettside med alle låtene, så du kan stemme på din favoritt! Hvilken versjon av de gamle låtene likte du best? Del gjerne dine tanker med oss i kommentarfeltet.

Her er den siste videoen av reisen Freaky trip to Rotterdam:

Og her kan du stemme på din favoritt: https://www.senhit.com/freakytriprotterdam/

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien