NikkieTutorials: TIX stjal hjertet mitt!

Foto: Nathan Reinds / NPO / NOS / AVROTROS

Vloggeren NikkieTutorials, eller Nikkie de Jager som hun egentlig heter, har i dag lastet opp en helt ny sminkevideo der hun forteller om sin opplevelse som programleder for Eurovision 2021.

Nikkie fikk rollen som online host under fjorårets Europe Shine a Light. Hun intervjuet alle de utvalgte artistene som skulle ha reist til Rotterdam i 2020.
I år ble hun oppgradert til programleder, sammen med de tre andre. I tillegg til programlederrollen åpnet hun sitt eget LookLab studio i Ahoy, der alle artistene ble invitert til å snakke om glitter og glam, og litt Eurovision-sladder, selvsagt!

Her kan du se når TIX besøkte Nikkie på LookLab:

Nå har Nikke kommet hjem og er tilbake på sin egen YouTube-kanal. Hun fortsetter der hun slapp før Eurovision, nemlig med å poste sminkevideoer og tutorials.


I dag forteller hun både om hvordan hun, som åpen transkvinne, opplevde det å stå på Eurovision-scenen og representere noe så viktig, under verdens største musikkshow. Hun åpner også opp om noen av artistene som kom innom hennes LookLab studio. Hun rangerer sin topp tre av alle som besøkte henne, og norske TIX er blant de tre hun ramser opp!

En som virkelig stjal hjertet mitt var TIX fra Norge. Tix åpnet seg virkelig i LookLab-studioet og snakket fra hjertet. Jeg elsket han, jeg ville klemme han og fortelle hvor spesiell han er, og hvor stolt jeg er av han, sier Nikkie i videoen som du kan se her:

Du kan følge NikkieTutorials på disse platformene:
» YouTube: https://www.youtube.com/c/nikkietutorials
» Instagram: @nikkietutorials
» Twitter: Nikkietutorials
» Snapchat: Nikkietutorials
» TIKTOK: https://vm.tiktok.com/JeGLPkq/

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien