Dette vet vi om Stjernekamp 2021

Foto: Anders Sandvei / ESC Norge

Sesong 10 av Stjernekamp skal rulle over skjermene denne høsten, og allerede i morgen får vi vite hvilke artister som skal kaste seg ut i et hav av stiler og sjangere. ESC Norge vet allerede nå at MGP-fansen har noe å se frem til!

De fleste vet at NRK-programmene MGP og Stjernekamp trives godt i hverandres selskap, og gjerne deler broderlig med hverandre! Flere ganger har vi sett at artistene fra Stjernekamp har dukket opp i MGP noen måneder senere, men vi har også sett tidligere MGP-artister prøve seg i Stjernekamp. I fjor var det de tidligere MGP-deltakerne Anita Hegerland og Emil Solli-Tangen som var med.
Se full oversikt over tidligere Stjernekamp-deltakere her.

ESC Norge har nå fått bekreftet at en tidligere MGP-deltaker vil være en av årets Stjernekamp-deltakere, og vi er ganske sikre på at dette er en artist som mange vil glede seg til å følge med på utover høsten!

Vil du også vite hvem denne artisten er? Følg med på nrk.no i morgen kl. 11.00! Da er det presselansering hvor alle høstens Stjernekamp-deltakere avsløres. Vi gleder oss!

OPPDATERING: Disse MGP-stjernene er med i årets Stjernekamp!

Maria Haukaas Mittet vant Stjernekamp 2015.
Del:
Relaterte artikler