Anna-Lisa til West Side Story

Foto:NRK

Anna-Lisa Kumoji røk ut av «Stjernekamp» i forrige uke, men nå står en ny stor oppgave for tur.

Anna-Lisa Kumoji, som vi kjenner fra MGP 2019, har imponert i høstens utgave av «Stjernekamp». I forrige uke røk hun overraskende ut etter countrykvelden, men det betyr ikke at tiden fremover blir stille. I dag offentliggjorde hun at hun går inn i rollen som Anita i musikalen West Side Story som settes opp på Chateau Neuf i oktober og november.

På sin Facebook-side skriver Anna-Lisa at dette er en hemmelighet hun har holdt på en stund.

-Dette har jeg visst gjennom hele min reise i «Stjernekamp» og har derfor hatt en slags indre ro. Det blir som å få komme «hjem». Hjem til teatret jeg kjenner, hjem til gode venner og kollegaer, til kjente arbeidsgivere og faget jeg ELSKER!!

Flere MGP-navn med

Ensemblet til West Side Story består av 25 sangere og dansere og frontes av et annet kjent ansikt fra Melodi Grand Prix, nemlig Sondrey. Andre navn er Nils Ole Oftebro, Anette Hoff, Zahid Ali og Per Sundnes, hvorav sistnevnte gjør sin musikaldebut. Regien er ved Mattias Carlsson som også er kjent for å være koreograf i MGP.

Anna-Lisa har bred erfaring fra teater-og musikkscenen. Hun har blant annet medvirket i Åge Sten Nilsens Queen-show «The Show Must Go On» og vært på turné med Hanne Krogh og Tre Tenorer.

Musikalen «West Side Story» har blitt fremført utallige ganger over hele verden, og den første norske versjonen så dagens lys på Det Norske Teateret i 1965. Siste gang den ble presentert i Oslo var på Oslo Nye Teater i 2006.

Anna-Lisa kom også med en ny låt nylig, sjekk ut den nedenfor!


Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2023
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien