Hva med…… Kevin Haugan og Jowst?

Kevin Haugan vært et navn som stadig har dukket opp på ryktebørsen rundt MGP. Det virker derfor som det bare er et tidsspørsmål før han er klar for å delta. Vi i escNorge vet at han var svært aktuell i fjor, men det klaffet muligens ikke helt med låtene i kabalen. I 2022 virker han enda mer gryte-klar.

Hvem er dette?

Hvis du ikke vet hvem Kevin Haugan er, så har det kanskje med alderen din å gjøre. Eller det har å gjøre med hva slags musikk du hører på. Det henger kanskje også sammen med om du for eksempel er på TikTok. Der har han har 124 000 følgere og 3,4 milloner «likes».

Kevin Haugan, som er født så sent som i 2002 har rukket usannsynlig mye på 19 år. For de fleste er han nok mest kjent som Pil i julekalenderen «Snøfall». Det er helt sikkert også de som kun ser han som en musiker som lager folkelig, lettfattelig og dansbar pop. I sommer ga han ut «Vippse Love» som er avspilt nærmere 500 000 ganger og toppet Viral 50 lista på Spotify.

«Vippse Love» har han skrevet sammen med Joakim With Steen og Ola Frøyen. Joakim kjenner de fleste som JOWST som deltok for Norge i Eurovision 2017 med «Grab the moment». Ola Frøyen er produsent og låtskriver og deltok som låtskriver i MGP 2021 med «Take My Time» som ble framført av Sondrey. Så her er det

Jowst?

Ryktene på ryktebørsen tilsier at det kan være noe av det samme teamet som står bak bidraget Kevin Haugan skal være aktuell med i neste års MGP. Låta skal være på engelsk, og en optimistisk låt med et positivt budskap.

Kevin Haugan har vært ganske åpen om sine ambisjoner om å ha lyst til å delta i MGP på sin instagram-konto. Der dukket han også opp i sommer under en av de mange låtskriver-campene som arrangeres for låtskrivere som vil levere til MGP. Så går det slik som han vil, garanterer han show!

Dersom han er en av neste års artister, så har han fått litt MGP-følelse i kroppen allerede. I 2014 var han med i MGP jr. Han danset for Magnus Bokn i MGP i 2020, og i høst var han med på scena under gruppenummeret «Lasha Tombai» i Stjernekamp, sammen med blant andre Alexandre Rotan.

Det ville derfor forundre oss veldig om Kevin leverer en stillestående opptreden på en låt med optimistisk tittel. Vi er sikre på at det blir dans og show.

Hvor sikre er vi på at Kevin er å se i MGP 2022. Vi sier det sånn: Vi er mer enn ganske sikre.

Vi har tidligere tatt for oss Northkid, som vi også er mer enn ganske sikre på. Hva med….. Northkid?

Del:
Relaterte artikler