Det irske håpet gleder seg til Europa-turné. Se vårt intervju med Brooke Scullion her!

Brooke Scullion - Foto: @ByJacobHenry

Vi hadde gleden av å møte Brooke Scullion til et digitalt intervju i går formiddag. Det irske håpet i Torino forteller om gleden og oppturen det var å få beskjed om at hennes første sang skulle delta i Eurosong 2022.

Etter flere år med interne valg gikk Irland i år tilbake til en nasjonal finale. Den 4. februar gikk den irske finalen «Eurosong 2022» av stabelen under «The Late Late Show» og vinneren ble Brooke Scullion med sangen «That’s Rich». Nå er hun klar for å ta Europa med storm og ser frem til en hektisk vår med Europa-turné.
Se intervjuet med Brooke her:

I intervjuet snakker hun om hvor stort det er å oppleve støtten fra barn og unge fans, og at hun er glad for å kunne være et forbilde for dem. I en musikkbransje som er tøff og hvor man møter mye motstand syns Brooke det er fint å kunne vise at man kan oppnå drømmene sine hvis man bare jobber hardt og følger drømmene sine.

Tidligere Eurovision-vinner Dana har kommet med råd til Brooke, og sier hun må ha fullt fokus på seg selv og sin egen opptreden. Selv om Brooke prøver å følge dette rådet så faller hun allikevel for fristelsen til å følge med på de andre artistene og låtene i årets Eurovision. En av de hun snakker om i intervjuet er det norske bidraget, og hun innrømmer at hun er veldig fascinert av Subwoolfer.

Brooke bekrefter at hun skal delta på flere pre-parties og forteller at hun gleder seg til å reise til Barcelona, London, Israel, Amsterdam og Madrid i mars og april.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien