Live rapport fra prøvedag fem

Foto: EBU / NATHAN REINDS

Den femte dagen med prøver i Torino er her, og omsider skal presse og fan-presse få se og høre alt som skjer på scenen. Vi i ESC Norge har livesending gjennom hele prøvedagen for å gi dere live reaksjoner på det vi får se.

Heidi og Mandy sitter live og beskriver alt de ser og hører. Morten Thomassen og Alexander Gjørøy er på plass i Torino. De vil også delta i sendingen gjennom dagen.

Nå starter den andre runden med prøver for landene i første semifinale. I dag rekker 14 land å ha gjennomganger på scenen: Albania, Latvia, Litauen, Sveits, Slovenia, Ukraina, Bulgaria, Nederland, Moldova, Portugal, Kroatia, Danmark, Østerrike og Hellas.

Prøvene starter klokken 10.00 og alle får 20 minutter til å øve. Dette skal gi rom for to-tre gjennomkjøringer. Se hele prøveoversikten her:

Ikke bare skal pressen få følge med på prøvene i pressesenteret, men utover dagen vil det også legges ut videoklipp som er åpne for alle. Disse klippene legges ut nedover i denne artikkelen, sammen med noen bilder av hvert land.

Albania:
Foto: EBU / ANDRES PUTTING
Ronela på vei for å møte pressen. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge
Latvia:
Foto: EBU / NATHAN REINDS
Litauten:
Sveits:
Slovenia:

Lunsjpause 12:00-13:00

Ukraina:
Bulgaria:
Nederland:
S10 på vei for å møte pressen. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge
Moldova:
Kroatia:
Danmark:
Østerrike:
Hellas:
Portugal (flyttet pga. covid i delegasjonen):
Del:
Relaterte artikler