Ukraina får ikke arrangere Eurovision

Sam Ryder. Foto: Alexander Gjørøy / ESC Norge

EBU har gjort det de kan for å støtte Eurovision i Ukraina neste år, men ser at det ikke blir mulig å få til. Det skriver EBU i en pressemelding i dag.

EBU peker på Storbritannia som vertsland for Eurovision 2023, ettersom landet ble nummer to i årets konkurranse. Dette er ikke fast bestemt, men EBU vil starte samtaler med BBC for å se på mulighetene.

LES PRESSEMELDINGEN HER

Det blir i så fall femte gang Storbritannia stepper inn og tar over arrangørrollen, noe de også har hjulpet Nederland, Frankrike, Monaco og Luxembourg med. For første gang siden 1980 skal Eurovision arrangeres i et annet land enn vinnerlandet. Da var det Nederland som arrangerte for Israel.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien