Ny musikk fra Eurovision-artister!

Foto: Corinne Cumming / EBU

Det er på tide å se litt på hva en del Eurovision-artister har kommet med av ny musikk i sommer!

Først ute er Mimicat, som med spenstige Ai Coração tok Portugal til finale i mai. Nå er hun ute med ny låt, som på norsk heter: Du vil savne deg:

Ronela Hajiti, som representerte Albania i Torino ifjor slapp så sent som i dag en ny låt sammen med Fifi, som deltok i den seneste utgaven av Festivali I Kënges. Låttittelen oversettes best på engelsk, der den heter Come On Spirit:

Noa Kirel gjorde stor suksess med 3. plass med Unicorn for Israel i år. Her er hun med sin rykende ferske låt, der tittelen internasjonalt er Deja Vu:

Ryan O’Shaughnessy er den eneste som har tatt Irland til finale de siste ti årene, da han i 2018 oppnådde en 16. plass med Together. Nå har han sluppet What You Got To Lose?:

Tysklands vinner i 2010, Lena ga ut What I Want i juni. Nå har hun sluppet en akustisk versjon:

Tamara Todevska gjorde Nord-Makedonia stolt med sin 7. plass med Proud i 2019. Nå i juli kom hun med Tornado:

Little Big skulle ha representert Russland med Uno i 2020, men til tross for pandemiavlysningen fikk de en megahit med den. Nå består de kun av Ilya og Sonya, og de flyttet til Los Angeles etter sitt lands invasjon av Ukraina. I sin nye låt hyller de Flintstones, eller Familien Flint på norsk. Videoen er i anmarsj, i mellomtiden får vi nøye oss med musikken:

Carola er også ute med ny musikk og 18. juli presenterte hun Händer Upp på svensk TV:

Voyager tok Australia til en finfin 9. plass med Promise i Liverpool, og 14. juli slapp de nytt album. Her har vi valgt Prince of Fire:

Chanel tok Eurovision med storm med SloMo ifjor. Her er hun med sin nye låt Ping Pong, der hun har gått i kompaniskap med artisten Ptazeta:

Rockebandet O.Torvald representerte Ukraina på hjemmebane i 2017. De er nå tilbake med en sterk låt som er en hyllest til soldatene som kjemper for Ukrainas frihet ved fronten. Bandets frontmann Zhenya Galich har selv kjempet som soldat under krigen, og det forsterker ektheten i låten. Tittelen på norsk er Stemme eller Vocal på engelsk. Dette er altså en soldats stemme fra fronten:

Til slutt må vi ha med ingen ringere enn Cornelia Jacobs, som sang Sverige til 4. plass med Hold Me Closer ifjor. Hennes nyeste utgivelse er Need You Now:

Det er selvsagt umulig å ha oversikt over alle Eurovision-artister som har gitt ut ny musikk i sommer. Så er det noen du savner, post de gjerne i kommentarfeltet i vårt diskusjonsforum på Facebook!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien