Ukens nye musikk, uke 34

Foto: Mummi Lú / Eurovision.tv

Her får du oversikt over utgivelser fra artister fra Eurovision-universet.

Album

Daði Freyr – I Made an Album

Islandske Daði Freyr er ute med ett etterlengtet album. Her får vi 12 typiske Daði-låter, en av de er faktisk på tysk. 3. september kommer Daði til Oslo, nærmere bestemt Rockefeller.

Emppu – Herätä Helsingin yö

Emppu Suhonen er nok for de fleste bedre kjent som gitaristen i The Rasmus. Nå har imidlertid Emppu gitt ut sitt første soloalbum, Herätä Helsingin yö.

Singler – Eurovision

Duncan Laurence – Rest In Peace

Vinneren fra 2019 har ikke ligget på latsiden i det siste. Denne uken slapp Duncan låten Rest In Peace, mens han i forrige uke slapp låten Anything. I tillegg giftet han seg nylig med partneren Jordan de Moor. Vielsen fant sted på Häringe Slott, sør for Stockholm.

Mae Muller – MTLJ

Årets britiske artist ga denne uken ut låten MTLJ. Låten er en smakebit fra albumet til Mae som slippes 15. september. Albumet, kalt Sorry I’m Late, inneholder 17 låter, bl.a. Eurovisionlåta I Wrote a Song og hiten Better Days med Neiked og Polo G fra 2021.

The Busker – Thinking About You

Maltesiske The Busker er ute med sin første singel etter de deltok i årets Eurovision i Liverpool.

Noa Kirel – מחול מטורף  (“Crazy dance”)

My Festigal er et årlig musikkshow for barn i Israel som finner sted i Hanukkah skoleferien. Tema for årets festival er «Sing» og årets bronsevinner Noa Kirel’s sang «מחול מטורף» («Crazy dance») var den første låta fra festivalen.

Harel Skaat – מי יגיד לי (“Who will tell me?”)

Harel Skaat som representerte Israel i Oslo i 2010 er også en av artistene i årets My Festigal. Hans bidrag til årets festival er låten “מי יגיד לי” (“Who will tell me?”)

Blind Channel – DEADZONE

Etter den respektable sjetteplassen i Eurovision i 2021 har gutta i Blind Channel gitt jernet. Da har turnert både i USA og i Europa og gitt ut album og flere singler. Nå er de ute med låta DEADZONE som gir alt man kan forvente seg fra de finske gutta.

Monokate & Go_A – Vorozhyla


Den nyeste singelen til det ukrainske bandet Go_A, med vokalisten Monokate i spissen, er hentet fra filmen Довбуш (Dovbush). Dette er en historisk film om den ukrainske fredløsen Oleksa Dovbush, som ranet de rike og beskyttet fattige landsbyboerne i Karpatene.

KALUSH – А ти знала

Vasil Garvanliev – Jovano

Ilse De Lange – Quiet

Michał Szpak – Gaja

Singler – MGP

Sofie Fjellvang – Invincible

Vidar Villa – Leve 1000 ganger

Hanne Sørvaag – The Best That I Can Do

Rune Rudberg – For Seint

Singler – Melodifestivalen

Lancelot – Väck Mig

Hanna Ferm & Olivia Lobato – Kommer Aldrig Förlora

Nano – Hopeman

Spilleliste med ukens låter

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien