Ny rolle for Benjamin i UMK

Programledere UMK - Foto: Nelli Kenttä/YLE

I forrige utgave av den finske utvelgelsen til Eurovision var Benjamin Peltonen en av de syv som konkurrerte om å få representere landet sitt. Neste år trer han inn i en ny rolle, da han er en av tre som skal lede Uuden Musiikin Kilpailu 2024.

Sammen med skuespiller Pilvi Hämäläinen og skuespiller og programleder Viivi Pumpanen skal han 10. februar neste år lede oss gjennom en festkveld i Nokia Arena i Tampere.

Hämäläinen har blant annet deltatt i sketsjprogrammet Putous, og Pumpanen kan titulere sig tidligere vinner av Finlands svar på Skal Vi Danse, Tanssii Tähtien Kanssa.

Sammen tror trioen att deres positive energi kommer til å skinne gjennom tv-ruten.

Benjamin synes det er spennende å ta på seg rollen som programleder. Han er glad over at han får delta i showet til neste år og, heldigvis uten presset det var å være med å konkurrere.

– Ja, jag var tydeligvis så bra att UMK-produksjonen ikke fikk nok av meg forrige gang! Jeg nevnte faktisk til manageren min allerede i våres at om Finland vinner Eurovision vil jeg lede den neste år. Slik gikk det jo dessverre ikke, men jeg får lede ett bedre show enn Eurovision, sier Benjamin med latter i stemmen.

Programledertrioen tar fatt på oppgavene sine allerede 10. januar da de skal lede artistpresentasjonen for UMK 2024.  Artistene presenteres i en direktesending på tv kl. 19.00–19.30. Programmet vil ha kommentarer på finsk, svensk og engelsk og vises på Yle TV1, Yle Arenan samt på UMKs YouTube-kanal.

Presentasjon av programledere til UMK 2024

Følg oss på ESC Norge for flere nyheter fra Finland.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien