Blogg: Kunstig intelligens eller ekte moro?

Foto: Kristian Sognli / ESC Norge

Dette er et blogginnlegg laget av Anders Martinius Tangen og representerer kun hans personlige syn.

Så er vi framme ved teksten til «My AI». Låta framføres av Erika Norwich, som også har vært med å skrive den sammen med Lars Horn Lavik, Super Rob, og Kristian Liljan. I mine tidligere presentasjoner av tekstene i årets MGP har jeg skrevet innlegg. Denne gangen gjør jeg det på en annen måte. Jeg har tenkt å presentere teksten som et dikt, på norsk. Erika Norwich sier selv til escNorge at låta er humor, at det er «dumt» og lekent, og kanskje ikke ment å være kunst.

Erika har selv sagt til escNorge i en livestream at denne opplesningen bør være pauseshow i MGP. Det er bare å ringe.

Jeg tenker at jeg på denne måten presenterer og kommenterer låta like bra som ved en skriftlig analyse.

Her min tolkning av teksten i «My AI» fra andre delfinale av MGP 2024
Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien