Går Dag Erik & Anne eller Farida til finalen?

Foto: Julie Naglestad NRK

Dette er et blogg-innlegg og representere kun skribent Morten Thomassens egne synspunkter.

Jeg vet naturligvis at det ikke skal være dueller i år, av de seks låtene som fremføres i hver delfinale går tre av dem til finalen, men hvorfor ikke lage delfinalene om til tre dueller der en vinner finaleplass og en ikke gjør det?

Tredje duell i delfinale 2 er mellom Dag Erik Oksvold & Anne Fagermo og Farida.

Dag Erik Oksvold & Anne Fagermo

Denne duoen går rett fra en musikk-konkurranse «The Voice» der de konkurrerte mot hverandre til MGP der de har inngått et musikalsk ekteskap og det med en aldeles nydelig køntri-låt. Låten «Judge Tenderly Of Me» er rett og slett en aldri så liten deilig perle av en låt, den gir meg virkelig en behagelig følelse av ro og velbehag. De operere i en sjanger som ikke er veldig vanlig i vår konkurranse, men Nederland kom på andreplass i ESC tilbake i 2014 med en låt som er i absolutt samme gate som denne og da velger jeg å tro at akkurat den godfølelsen denne låten gir vil sende denne duoen til Trondheim på lørdag.

Farida

Vår venninne Farida som i tillegg til det navnet heter Louise Bolseth Benounis og som naturligvis har vært med på å lage låten «Heartache» er den eneste av denne delfinalens deltagere med tidligere MGP-erfaring. Da kom hun seg til finalen, men denne gang tror jeg at hun må kjempe mer for å komme seg til finalen. Vi serveres en melankolsk, men ganske så dansbar pop-låt og det burde jo i utgangspunktet kunne fungere skulle man tro. Men, jeg er vel redd for at det ikke vil gjøre det, låten blir litt for anonym og lett i forhold til mange av de andre låtene i denne delfinalen så jeg er vel redd at hjertesorgen denne gangen vil skyldes en tapt finaleplass dessverre.  Dog, kan et flott show muligens poppe opp låten såpass at hun likevel kan overbevise, men foreløpig har jeg ikke blitt overbevist dessverre for henne.

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien