Alt klart for festdager i Malmö!

Foto: Eurovision.tv / EBU

Nå er det klart hvor Eurovision Village, EuroClub og Eurovision Street vil holde til under årets Eurovision Song Contest i Malmö.

Den offisiell fan-sonen, Eurovision Village, vil ligge i ikoniske Folkets Park, mens EuroClub vil man finne i eventsenteret Malmö Live. I tillegg blir det Eurovision Street i Friisgatan i Malmö sentrum. Alt sentralt i Malmö sentrum, med korte avstander og kort vei til arenaen, Malmö Arena.

Slik finner du frem i Malmö – Foto: eurovision.tv

Eurovision Village

Sveriges eldste ‘folkepark’, forvandles til Eurovision Village fra 4. til 11. mai. Parken vil bli et dedikert Eurovision-område med unike opplevelser og møter mellom Eurovision-fans, Malmö-innbyggere og andre besøkende. Hovedscenen vil fokusere på Eurovision Village-åpningen, spesielle arrangementer, konserter med Eurovision-navn og andre artister. Den mindre scenen vil også ha fokus på konserter og andre spesielle arrangementer med et mindre publikum. Det blir flere områder for aktiviteter og sosialt samvær, og parkens spise- og utesteder vil diske opp med egne program.

Eurovision Village – Folkets Park, Malmö – Foto: malmo.se/eurovision.tv

De som ønsker å fortsette feiringen kan enkelt gå, sykle eller bruke offentlig transport for å komme seg til utestedene i sentrum av Malmö, bare noen få minutter unna.

EuroClub

EuroClub vil finne sted på eventsenteret Malmö Live som blir en eneste stor Eurovision-boble. Her blir det åpningsseremoni og den turkise løperen, Euro Club, konserter og her avsluttes det hele med «The Grand Final Party».

Eventsenteret Malmö Live – Foto: malmo.se/eurovision.tv

Malmö Live ligger kun et steinkast unna Malmö sentralstasjon som tilbyr en rask togtur til og fra Malmö Arena og Eurovision Village.

Eurovision Street

Friisgatan, en populær gågate i Malmö som er fylt med restauranter og kafeer, blir under årets Eurovision gjort om til Eurovision Street – en livlig strekningen mellom Triangeln stasjon og Eurovision Village. Her vil det bli musikalske overraskelser og matopplevelser fra hele verden. Eurovision Street vil være et sted å stoppe opp litt, få gode opplever og sosialisere med andre fans under de herlige dagene og kveldene i begynnelsen av mai.

Eurovision Street – Friisgatan, Malmö – Foto: malmo.se/eurovision.tv

Mer informasjon kommer, så følg med på ESCNorge!

Kilde: eurovision.tv

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien