Går Norge til finalen?

Foto: Morten Thomassen

Dette er et blogg-innlegg og representere kun skribent Morten Thomassens egne synspunkter.

Da har man sett første gjennomkjøring av semifinale 2 der våre representanter Gåte fremførte sin låt sammen med de 15 andre de kjemper om en finaleplass mot og også de tre «store», Frankrike, Spania og Italia.

For de som måtte lure gikk prøven veldig bra, selv sa Gåte til norsk presse at de var veldig fornøyd, selv om de fikk det litt travelt når de skulle på scenen og ble litt stresset av akkurat det.

Sett fra salen funket det veldig bra, energien i fremføringen er fortsatt så absolutt til stede og det luktet faktisk litt brent i salen under fremføringen, men det skyldes nok heftig bruk av røyk.

Fikk også snakket med noe utenlandske fans som så fremføringen på TV i pressesenteret og de mente det de så var en opptur fra fremføringen i MGP og det må jo love godt.

Og som om dette ikke var nok, sjekk resultatet fra avstemmingen inne på pressesenteret: (Skjermdump escExtra)

Foto: Sarah Louise Bennett/ EBU. Skjermdump: Escxtra

Dette lover med andre ord veldig godt for at alle fans av Gåte vil gå smilende i seng etter live-sendingen torsdag og at de 5 som står på scenen nok må belage seg på helgejobb denne helgen.

For øvrig er dette en flott sending og det er et ekstra fokus på en meget kjent norsk ESC-deltager som antagelig vil røre mange til tårer.

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien