Vi har jubileum!

Foto: Canva

Hipp Hipp Hurra! I dag er det 15 år siden ESC Norge så dagens lys på world wide web!

Etter Alexander Rybak vant Eurovision i Russland i 2009, fant to entusiaster ut at det var på tide med en norsk nettside med nyheter fra Eurovision-universet. Så i mai 2009 ble ESC Norge startet, og 19. juni samme år så escnorge.net dagens lys. Da vi hadde 10 års jubileum i 2019, ble nye escnorge.no lansert.

I tillegg til nettsiden, er vi nå også å finne på YouTube, Facebook, Instagram og TikTok. På YouTube finner du intervjuer, alle våre live-sendinger og annet smått og godt. Den første videoen som ble postet der, er fra Nordic Night and party i Stockholm i 2016:

I år var vi også med på å arrangere Norges første Eurovision-konsert/preparty på Rockefeller. Som ble en stor suksess.

ESC Norge er drevet på frivillig basis av Eurovision-fans. Nå er vi 16 entusiaster som holder deg oppdatert på nyheter, gir deg intervjuer og følger Eurovision og de nasjonale utvelgelsene tett. De siste årene har vi i tillegg til MGP og Eurovision, vært tilstede under finalene i Sverige, Portugal, Danmark, Finland og Estland.

De neste dagene vil dere ha mulighet til å bli bedre kjent med teamet bak ESC Norge, og få vite hva deres beste minne fra tiden i ESC Norge er. Vi starter med Mandy i morgen. Følg med!

Sist men ikke minst vil vi takke DEG for at du er en av våre lesere! Vi setter stor pris på det, og ser frem til å gi deg flere gode opplevelser i årene som kommer!
– Team ESC Norge –

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien