Mitt beste ESC Norge-minne – Heidi Aarsheim

Foto: Anne Vik

I forbindelse med at ESC Norge fyller 15 år i år, har vi under sommeren presentert Team ESC Norge, slik at dere har kunnet bli litt bedre kjent med oss. Hvordan ble alle sammen entusiastiske fans, hvilke land gjør oss litt ekstra varme om hjertet og ikke minst, hva er det beste minnet fra tiden i ESC Norge?

Sist ut er redaktøren vår, Heidi Elisabeth Aarsheim. På vårparten i 2020 søkte ESC Norge etter flere skribenter, og etter å ha blitt pushet av familien til å søke, fikk hun en plass i teamet i april 2020. Ett par uker senere ble hun kastet ut i sin første oppgave, å representere ESC Norge i den alternative Eurovision-sendingen til NRK.

Tenk at Norge vant!

– Melodi Grand Prix, Melodifestivalen og Eurovision har jo alltid vært en del av lørdagsunderholdningen i barndomshjemmet mitt, så jeg ble tidlig opptatt av konkurransen. Men da Bobbysocks vant ESC i 1985 tentes lidenskapen i meg, og siden den gang har jeg forsøkt å få med meg alt jeg kunne hvert år. Jeg satt klar med selvlagde poengskjemaer og førte flittig inn alle poengene som ble delt ut.

Flere gode minner!

– Å velge bare ett minne fra tiden min i ESC Norge er komplett umulig, da jeg har fått oppleve så mye moro, spennende og lærerikt. Jeg fikk i alle fall en pangstart! Før jeg i det hele tatt hadde rukket å skrive min første artikkel, fikk jeg spørsmål om jeg ville være ESC Norges representant i NRKs alternative Eurovision finale i 2020. Så klart jeg ville, og for en kveld det ble! Les om kvelden min HER.

– Mitt neste, gode minne, eller minner, er de tre gangene jeg har reist til Stockholm for å dekke Melodifestivalen for sida. Å få oppleve Mello, som jeg har vært så glad i i så mange år, på nært hold, var magisk. Alt fra å møte artistene og slå av en prat med de, se alt live fra salen, til å møte så mange likesinnede år etter år, er noe jeg vil bære med meg i fremtiden. De siste årene har jeg også vært så heldig å få selskap av Kristian fra teamet, og vi har kosa oss og hatt det utrolig moro, noe som har vistes godt i våre livesendinger fra Stockholm.

Team Mello 2023 – Foto: Privat

– Ellers vil jeg trekke frem alle vennskapene som har oppstått som følge av at jeg ble med i ESC Norge. Å få dele denne lidenskapen med nære venner, kan vel bare kalles ett privilegium. Ikke bare har jeg fått venner innad i teamet, men også blant andre fans fra både inn- og utland. Samtidig har man fått spesielle bekjentskaper blant artister og andre som jobber i kulissene både her og i Sverige.

Favoritter

– Mitt store favorittland er uten tvil Sverige. Melodifestivalen har betydd utrolig mye for meg, og jeg kan vel si at den er «the soundtrack of my life». Har minner til mange av låtene og ikke minst mange favorittlåter og favorittartister derfra. Derfor er det ekstra moro å få være utskremt reporter hos søta bror!

– De siste årene har jeg også blitt veldig stor fan av UMK i Finland. De har ett utrolig bra konsept, og låtene som har vært med der de siste årene, oser som regel kvalitet.

– Når det kommer til å velge favorittlåt, må jeg si meg enig med flere av de andre fra teamet, det er vanskelig å bare velge en! Derfor velger jeg meg tre låter som har levd med meg siden de kom ut, og som betyr mye for meg, hver på sin måte. Siden jeg har store vansker med å rangere disse, presenteres de i kronologisk rekkefølge:

  • Brotherhood of ManSave Your Kisses For Me
  • Johnny LoganHold Me Now
  • Olsen BrothersFly On The Wings of Love
Takk for at dere har fulgt serien vår i sommer! Nå ser vi frem mot ny sesong med ny og spennende musikk! Følg oss her på escnorge for nyheter fra inn- og utland.
Del:
Relaterte artikler