Den siste förstepröven – Lena

Aller siste artist på scenen i Telenor Arena er Lena for Tyskland med den moderne poplåten «Satelite». Det alle har spurt seg, og hverandre, om på for er; kommer hun til å se inn i kamera, og ikke minst; får vi et smil? Og svaret på dette er ja, og ja. Hun er for all del ikke den av artistene som bruker kamera mest, men hun er på langt när så innadvendt som hun har fremstått under tidligere opptredener.Og det kom da noen litt sjenerte smil innimellom, så jeg fölte i alle fall at jeg fikk mer «kontakt» med henne enn för.

lena

eurovision.tv

Scenen går stort sett i blått og sjögrönt, noe som kler både Lena og Sangen, men på avstandsbildene blir det veldig mörkt og med svart kjole blir Lena omtrent vekk. Närbildene og de på mellomavstand er veldig bra.

Vokalt er det vel omtrent som forventet; ikke helt prikkfritt, men stort sett greit. Denne sangen er jo også slik at hun hele tiden ligger helt på grensen av hva som er rent, og da er det vel ikke til å unngå at en så ung og urutinert stemme kan skjäre ut litt. Så som sagt; ikke perfekt, men absolutt ikke ille.

{youtube}2HvxL9N_Eb8{/youtube}

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien