Tyske verter forbyr danske balloner

 DKESCsceneshow2011

Ved dagens danske prøver, var der endret i både sceneshow & bakgrunn. Endringen av sceneshowet skyldes ifølje DR, at de tyske verter fra NDR har forbudt det originale set up, og derfor har man måtte endre den oprindelige strategi, som ellers var taget med fra det danske Melodi Grand Prix.

Eneste gimmick som A Friend In London havde med sig på scenen, det var 8-10 store balloner, der likesom ved den danske finale, skulle i bevegelse over publikum, hvorav den ene skulle skytes ut fra scenen av forsangeren Tim. Men i dag sto det så klart, at danskene kun ville få én ballon med ved showet, da de irske gutter skal på scenen etter på. Kanskje at der er nogle hos DR som ergre sig nu, siten at pumpen til netop ballonerne kom seinere ned til Düsseldorf, da man ved landingen konstaterte, at pumpen havde taget sig en tur til Prag i stedet for.

For at få lidt liv på scenen ved showet, har man så besluttet sig at tage catwalken i bruk, hvilket kræver lidt fysik av forsangeren, som båte skal nå ut og tilbake igjen, innen at låten avsluttes. Det ble testet av i dag, og det er såleites planen man går etter nu. Det visuelle i form av bakgrunnen er også blevet endret fra første prøve, bandet synes selv at grafikken er blevet mye betre nu.

Kilde: Dr.dk  

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien