Spennende tider for Sondrey!

Foto: Alexander Gjørøy / escNorge.no

I vinter var Sondrey en av de fem forhåndskvalifiserte finalistene som kjempet om seieren i MGP 2020. Han deltok med låten «Take My Time» og fikk fremføre låten sin foran et fullsatt Trondheim Spektrum og 950.000 TV-seere.

I dag ble det kjent at Sondrey har sikret seg hovedrollen som Tony i musikalen West Side Story, som skal settes opp på Chateau Neuf i Oslo i november.
Tonys kjærlighets-interesse, Maria, skal spilles av Astrid Giske. I andre roller kan vi blant annet få se Anette Hoff, Nils Ole Oftebro, Zahid Ali og tidligere MGP-general Per Sundnes.

Foto: @fredrikarff

escNorge spurte Sondrey hvordan det føles og nå skulle innta musikal-scenen denne høsten:

Det at jeg skal få spille i West Side story nå til høsten gjør meg veldig nervøs og spent. Har aldri i hele mitt liv gjort noe så annerledes som dette. Jeg vil vise det norske folk at jeg har tatt enda et nytt skritt i riktig retning som artist hvor jeg får vist nye sider av meg selv, forteller han.

Toppen av kransekaka, så slipper jeg ny låt «Too Damaged» i morgen som er en av flaggskiplåtene til albumet mitt, sammen med musikkvideo. Det blir veldig stas!

Du kan se og høre den nye låta til Sondrey allerede ved midnatt i natt. I mellomtiden kan vi kose oss med denne lille teaseren som ligger ute på hans Facebook-side:

Team escNorge ønsker Sondrey masse lykke til med musikkvideo, album og musikal-hovedrollen!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien