Siste finalist i «Down Under» fikk TikTok Wildcard! Nå er finalen komplett!

Erica Padilla - Foto: SBS

Den nasjonale utvelgelsen i Australia nærmer seg, og nå er årets finalefelt valgt.

SBS som er Australia sin kringkaster, TikTok og produksjonspartneren Blink TV har offentliggjort hvem som ble Eurovision – Australia Decides TikTok Wildcard vinner. Dette ble singer/songwriter, Erica Padilla. Hun er derfor den siste og ellevte artisten i Australia sin nasjonale utvelgelse.

Den nasjonale utvelgelsen vil finne sted lørdag 26. februar, og der skal de finne ut hvem som skal delta for Australia i Eurovision Song Contest i Italia i 2022.

Erica Padilla har millioner av følgere på TikTok, og har over 1,2 millioner fans i hele verden gjennom den digitale platformen.

Finalefeltet

Nå som finalefeltet er klart vil Erica delta i konkurransen mot Evie Irie og Isaiah Firebrace, Sheldon Riley, PAULINI, Jaguar Jonze, G-Nat!ON, Andrew Lambrou, Charley, Seann Miley More, Voyager og Jude York.

Ny programleder

Det ble også offentliggjort at en tredje programleder vil bli med Joel Creasey og Myf Warhurst på Gold Coast. Dette er Dylan Lewis. Han vil være den aller første green-room programlederen i den nasjonale utvelgelsen.

Fem utgitte låter

Fem av låtene er også utgitt. Hør de her!

Evie Irie & Isaiah Firebrace – «When I’m With You»
Paulini – «We Are One»
Jaguar Jonze – «Little Fires»
Voyager – «Dreamer»
Jude York – «I Won’t Need to Dream»

KEiiNO med opptreden

Det har også blitt offentliggjort at KEiiNO vil ha en gjesteopptreden i den australske finalen, og dette kommer vi til å følge tett på!

Les mer om dette her!

Del:
Relaterte artikler
Malmø
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien