Spennende dager i vente for TIX

Foto: NRK

Det kommer ny musikk fra TIX til helgen!

TIX har i dag avslørt på sin Instagram-konto at han slipper en ny låt førstkommende fredag. Den nye sangen hans heter «Engel, Ikke Dra» og kommer ved midnatt torsdag, natt til fredag.

Førstkommende lørdag skal han også være en med i en episode av NRK-programmet HAIK med Christine Dancke. I programmet ser man Norges største artister legge livet sitt i Dancke sine hender for en dag. Hun bruker alle triks i boka for å finne hemmeligheten om hvem de er bak popstjerne-rustningen, og tar dem med på en reise fylt av store følelser, overraskelser og deilig musikk.

TIX skriver på Instagram at man i HAIK-episoden vil få historien bak den nye låten og ENDA en ny låt fremført.

Det er med andre ord spennende tider i vente for TIX og hans tilhengere med både Eurovision, ny musikk og enda et TV-program.

I går hadde artisten sine første prøver på scenen i Rotterdam, og tilbakemeldingene fra Europa har i all hovedsak vært positive. Her kan du lese mer om TIX sine første prøver og lese siste nytt fra hans tid i Rotterdam.

NRK forteller oss at TIX i dag har hatt danse- og sangprøver, og at det utover dagen vil bli masse intervjuer fra hotellet i Rotterdam.

Del:
Relaterte artikler
EBU
2023: Alle låtene
Intervjuer
2023: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien