Hva med… Akuvi???

Foto: Alexander Gjørøy / escnorge.no

Blir det enda et gjensyn med en av søstrene Kumoji i MGP 2023? Vi tar en nærmere titt på mulighetene for det!

Etter Anna-Lisa Kumoji sin suksess i MGP 2019, var det lillesøster Akuvi sin tur til å forsøke seg i 2020. Akuvi var forhåndskvalifisert og fikk finalebillett til Trondheim med sangen «Som du er», en låt som fikk mye positiv omtale i fan-miljøet.

Siden 2020 har det vært relativt stille fra Akuvi. Hun gjorde noen online-konserter under nedstengingen i 2020, slapp en ny låt i 2021 og så har hun spilt stemmen som Dolores i Disney-filmen Encanto, der hun spilte søsteren til Luisa, som storesøster Anna-Lisa hadde stemmen til.

Men så, høsten 2022, dukket det plutselig opp to interessante innlegg på Akuvis Facebook-side»:

Akuvi har tydeligvis hatt masse kreativitet og jobbet med ny musikk i studio, som hun gleder seg til å dele «snart». Når slike poster dukker opp i oktober og november, har vi MGP-fans for vane å plukke de opp og legge litt ekstra merke til de.

Med tanke på at storesøster Anna-Lisa forsøkte seg på nytt i MGP 2022, og senere spilte hovedrollen i Sister Act på Chateau Neuf, hvor MGP-regissør Mattias Carlsson hadde regien på musikalen, er det ikke utenkelig at Akuvi kan ha fått inspirasjon og lyst til å prøve seg på nytt den kommende MGP-sesongen.

Om det er noe virkelighet i denne teorien gjenstår å se, men nå er det ikke lenge til vi får svaret. Den 4. januar er det artist- og låtslipp for MGP 2023!

Se andre navn på ryktebørsen til MGP 2023:
– Sandra Lyng
– Rasmus Thallaug
– Ulrikke Brandstorp

Del:
Relaterte artikler
MGP
2024: Alle låtene
Intervjuer
2024: Bekreftede land
Vi teller ned til Eurovision 2024
Dager
Timer
Minutter
Utforsk historien